Ons aanbod

Er zijn veel verschillende patiëntenportalen en Persoonlijke Gezondheidsomgevingen (PGO’s) en zorgverleners gebruiken vaak andere systemen. Als patiënt of cliënt heb je vaak te maken met meerdere digitale omgevingen voor je eigen gezondheid en welzijn. Dit maakt het lastig om al die omgevingen te onthouden en steeds in de verschillende omgevingen in te loggen.

PAZIO zorgt dat alle systemen toegankelijk zijn door maar één keer in te loggen, veilig met DigiD. Dit stimuleert het gebruik, door het gemak van inloggen op maar één platform voor alle diensten. Patiënten en cliënten maken daardoor meer en beter gebruik van de e-health mogelijkheden die de portalen bieden.

Wij werken-samen met veel leveranciers van bestaande e-healthdiensten door het realiseren van koppelingen naar ons platform. Daardoor maakt u het gebruik voor uw patiënten en cliënten makkelijker en dat stimuleert het gebruik ervan. Als zorg- of welzijnsverlener kunt u gewoon in uw eigen systeem en omgeving blijven werken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van PAZIO? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag!

Zorgverleners

Wilt u dat uw patiënten en cliënten beter gebruikmaken van uw e-healthsysteem? Bied dan ook uw diensten aan via het PAZIO-platform. Dan hebben uw patiënten en cliënten via één online platform toegang tot uw e-healthaanbod. Naast het e-healthaanbod van andere zorg- en welzijnsorganisaties waar zij mee te maken hebben en die bij PAZIO zijn aangesloten.

Wilt u weten of wij al samenwerken met de leverancier van uw systeem? Bekijk dan onze lijst met huidige samenwerkingspartners. Staat uw leverancier er niet tussen? Ook dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Onze gegevens vindt u op onze contactpagina. Natuurlijk kunt u ons ook benaderen voor andere vragen.

Gemeenten en welzijnsorganisaties

PAZIO wil het aanbod van zorg en welzijn integreren. Daarom maken wij het PAZIO-platform ook toegankelijk voor welzijnsverleners, zoals GGD, GGZ, Wmo-diensten van gemeenten, buurtteams en Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), et cetera. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag. Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens.

Patiënten en cliënten

Bent u patiënt of cliënt van een organisatie die werkt met het PAZIO-platform? Misschien wilt u dan meer over ons weten. Of u heeft vragen over de werking van het platform. De veelgestelde vragen hebben wij vast voor u verzameld. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Dit kan via e-mail of via onze contactpagina.

Nieuwsbrief

Op onze nieuwspagina vindt u onze laatste nieuwsberichten. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen PAZIO? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief. Wij versturen ongeveer vier keer per jaar een nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen op LinkedIn.

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste eHealthontwikkelingen bij PAZIO? Dat kan met onze nieuwsbrief. Deze ontvangt u drie tot vier keer per jaar.