Missie & visie

Onze blik op zorg & welzijn

Wij geloven in een actieve, participerende en centrale rol voor burgers op het gebied van zorg en welzijn. Dit vergroot de betrokkenheid en verantwoordelijkheid en hiermee de motivatie om als burger je eigen leefstijl en zorg- en gezondheidsprocessen in goede banen te leiden.

Het resultaat? Verbetering van de kwaliteit van de gezondheidszorg en verlaging van de kosten.

Burgers in de regie over hun eigen gezondheid.

Hebben wij uw interesse gewekt? Ontvang drie tot vier keer per jaar de PAZIO nieuwsbrief met de nieuwste eHealth ontwikkelingen bij PAZIO. Veel innovators in de zorg gingen u al voor!

Ja, ik wil ook de nieuwsbrief

Hoe bereiken we dit?

Om deze actieve rol van burgers te stimuleren en faciliteren is toegang tot alle relevante informatie en toegankelijke communicatie een vereiste en hoe kan dit beter dan met eHealth? Laagdrempelig en 24/7 beschikbaar.

Het huidige eHealth aanbod is echter verstrooid en veroorzaakt voor burgers een wirwar van accounts, informatie en portalen. Hierdoor wordt de laagdrempeligheid tenietgedaan en hiermee de kans dat burgers zelf de regie nemen.

Co-creatie in eHealth is wat we nodig hebben!

Daarom PAZIO!

Het realiseren van technische en niet-technische co-creatie op het gebied van zorg & welzijn is wat we doen bij PAZIO en dit resulteert in twee B2B producten.

Het gezondheidsplatform
Een overkoepelend eHealth platform waarin online diensten van meerdere zorg- en welzijnsorganisaties worden samengevoegd voor de burger. Eén veilige toegang tot al je online zorg en welzijn.

Check it!
Een eHealth portaal voor studenten met betrouwbare informatie en laagdrempelige communicatiemogelijkheden op het gebied van leefstijl, studie- en loopbaanbegeleiding en psychosociale problemen.

Het team

André Dekker
Directie
Albert Doppenberg
Finance
Dorien Elsinger
Projectmanager
Dion Iseger
Functioneel beheerder
Marianne de Jong
Directie
Miriam Luijken
Strategisch adviseur
Marieke van Osch
Management assistente
Diana de Rouwe
Business development / projectmanager
Petra Schimmel
Projectmanager
Richard Venema
Productmanager
Lilian Zuiderwijk
Projectmanager

De adviesraad

Sinds de zomer van 2015 heeft PAZIO een adviesraad voortkomend uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. De leden van de adviesraad hebben diverse en rijke ervaringen binnen de domeinen van zorg en welzijn die ons kunnen ondersteunen. Ze geven advies over de strategie en door ontwikkeling aan de directie en zijn sparring partner op andere belangrijke keuzes en trajecten. Daarnaast zijn de leden voor ons belangrijke ambassadeurs van PAZIO.

Chiel Bos
Consultant – Chiel Bos advies

Jacob Hofdijk
Founding Partner – CQT Zorg en Gezondheidszorg

Son Burgers-Geerinckx
Faculteitsdirecteur – De Haagse Hogeschool

Gré Conradi
Directeur (tot 1 juni 2018) – Gezondheidscentra Maarssenbroek

Robi Nederlof
Voorzitter bestuur – St. Health Base
Directeur – Vanrone BV