Projecten

PAZIO innoveert op ICT- gebied in zorg en welzijn. Met onze projecten willen we, door middel van digitale samenwerking en toegang tot informatie, de gezondheid van inwoners vergroten. De projecten die PAZIO begeleid en ondersteunt, sluiten aan bij landelijke zorgthema’s. Ook dienen ze het algemene belang in de gezondheidszorg. Wij voeren de projecten uit in opdracht van, en in samenwerking met, onze klanten, samenwerkingspartners en andere belanghebbenden. Ons doel is altijd om de patiënt/cliënt in de regie te brengen van eigen gegevens voor betere zorg en welzijn.

PAZIO heeft veel ervaring in multidisciplinaire contexten en alle fasen van een ontwikkeltraject. Van behoefte-inventarisatie en productontwikkeling tot het beheren van een gerealiseerde oplossing. PAZIO is daarmee een organisatie die kan functioneren als ‘living lab’ om ook op grotere schaal projecten in proeftuinopstellingen uit te testen en uiteindelijk te verbeteren, realiseren en lanceren.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Of ziet u mogelijkheden om met ons samen te werken? Wij gaan graag met u in gesprek! Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste eHealthontwikkelingen bij PAZIO? Dat kan met onze nieuwsbrief. Deze ontvangt u drie tot vier keer per jaar.