Wat is PAZIO?

PAZIO is een overkoepelend eHealth platform waarin online diensten van meerdere zorg- en welzijnsorganisaties worden samengevoegd voor de burger. Eén veilige toegang tot online zorg- en welzijnsdiensten.

Patiënten en cliënten loggen één keer in met DigiD en hebben via PAZIO toegang tot de online diensten van de huisarts, het ziekenhuis, maar ook tot die van de fysiotherapeut, het buurtteam en de gemeente.

Iets voor uw organisatie?

Heeft u als zorg- of welzijnsorganisatie interesse in het aanbieden van eHealth? Of biedt u al diverse eHealth diensten aan, bijvoorbeeld van verschillende leveranciers?

U kunt deze diensten aanbieden via het PAZIO portaal. Op deze manier hebben uw patiënten en cliënten één online toegang tot uw eHealth aanbod, maar ook tot het eHealth aanbod van andere zorg- en welzijnsorganisatie waar zij mee te maken hebben.

Zij gingen u voor

Gekoppelde leveranciers

Wij werken samen met leveranciers van bestaande eHealth diensten door het realiseren van koppelingen. Op deze manier creëren we één online toegang voor patiënten en cliënten, maar kunt u als zorg- en hulpverlener gewoon blijven werken in uw eigen systeem.

Is uw systeem al gekoppeld? Bekijk hiernaast onze huidige samenwerkingspartners. Staat uw leverancier er niet tussen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Wat vinden onze klanten?

Elisabeth Vonk – Beleidsmedewerker Psynet (UMC Utrecht)
“Zeer positief! PAZIO is goed bereikbaar, proactief, denkt creatief mee bij vraagstukken. Het portaal werkt altijd, is overzichtlijk en brengt werelden bij elkaar.”

Elisa Dijkhuis – Manager (Huisartsen Amersfoort Zuid)
“De samenwerking met PAZIO ervaren wij als zeer prettig, accuraat en betrokken! Sinds onze overschakeling op het Platform van PAZIO zijn de ehealth diensten van de praktijk gebruiksvriendelijker voor patiënten geworden en hebben we het aanbod van de diensten goed kunnen uitbreiden.”

Karin Vernet – Manager HU klinieken (Hogeschool Utrecht)
“PAZIO is een hulpvaardige en makkelijk bereikbare organisatie. Bij vragen word je snel geholpen en men denkt mee in oplossingen. Het portaal is naar mijn idee makkelijk te gebruiken en overzichtelijk. Wensen die we hebben, kunnen we tot op heden altijd nog kwijt in het portaal. Hoe patiënten het ervaren gaan we in ons volgende tevredenheidsonderzoek uitvragen.”

Inge Wagter – Medewerker re-integratie (UMC Utrecht)
“Ik vind het portaal overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Ook de afbeeldingen erbij geven in het goed kort weer waar het om draait bij psy-net. Dat privacy gewaarborgd is en benoemd wordt vind ik erg belangrijk en positief, gezien mijn ervaringen over de behoefte hiervan bij patiënten. Enige omslachtige vind ik de wijze van inloggen, mocht dit sneller kunnen dan zou ik dat fijn vinden.”

Valentijn Deijns – Huisarts (Medisch Centrum Dorp)
“Generiek portaal met veel mogelijkheden. Uitstekende begeleiding bij implementatie. Jammer dat sommige softwareleveranciers nog niet mee kunnen/willen.”