Aangesloten organisaties

Aangesloten op het portaal voor zorg & welzijn

Wat vinden onze klanten?

Martijn van Eijk – Huisarts (Huisartsenpraktijk de Lichtenberch)

“Prettige organisatie en goed werkend portaal.”

Elisabeth Vonk – Beleidsmedewerker Psynet (UMC Utrecht)

“Zeer positief! PAZIO is goed bereikbaar, proactief, denkt creatief mee bij vraagstukken. Het portaal werkt altijd, is overzichtlijk en brengt werelden bij elkaar.”

Elisa Dijkhuis – Manager (Huisartsen Amersfoort Zuid)

“De samenwerking met PAZIO ervaren wij als zeer prettig, accuraat en betrokken! Sinds onze overschakeling op het Platform van PAZIO zijn de ehealth diensten van de praktijk gebruiksvriendelijker voor patiënten geworden en hebben we het aanbod van de diensten goed kunnen uitbreiden.”

Karin Vernet – Manager HU klinieken (Hogeschool Utrecht)

“PAZIO is een hulpvaardige en makkelijk bereikbare organisatie. Bij vragen word je snel geholpen en men denkt mee in oplossingen. Het portaal is naar mijn idee makkelijk te gebruiken en overzichtelijk. Wensen die we hebben, kunnen we tot op heden altijd nog kwijt in het portaal. Hoe patiënten het ervaren gaan we in ons volgende tevredenheidsonderzoek uitvragen.”

Inge Wagter – Medewerker re-integratie (UMC Utrecht)

“Ik vind het portaal overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Ook de afbeeldingen erbij geven in het goed kort weer waar het om draait bij psy-net. Dat privacy gewaarborgd is en benoemt wordt vind ik erg belangrijk en positief, gezien mijn ervaringen over de behoefte hiervan bij patiënten. Enige omslachtige vind ik de wijze van inloggen, mocht dit sneller kunnen dan zou ik dat fijn vinden.”

Valentijn Deijns – Huisarts (Medisch Centrum Dorp)

“Generiek portaal met veel mogelijkheden. Uitstekende begeleiding bij implementatie. Jammer dat sommige softwareleveranciers nog niet mee kunnen/willen.”